Annet

Fått skade på bilruten?

Visste du at frontruten i en moderne bil er en del av bilens bærende konstruksjon?

Det sier seg selv at en klar frontrute er viktig for både sikkerhet og kjørekomfort, men det er ikke bare med tanke på førerens sikt. Frontruten i en moderne bil er direktelimt og dermed en viktig del av den bærende konstruksjonen i bilen. Våre modeller har også omfattende sikkerhetssystemer som må kalibreres etter frontruteskift og skadereparasjoner. Derfor er det helt avgjørende at ruten din alltid er 100% inntakt.

Riktig kompetanse

Alle Toyota- og Lexus-forhandlere deltar jevnlig på opplæring for å sikre riktig fagkompetanse på verkstedet, noe som igjen fører til at arbeidet utføres med den nødvendige kvaliteten etter fabrikkens anvisninger og standarder.

Ved å benytte en Toyota/Lexus-forhandler til reparasjonen sikrer du at det benyttes en frontrute som har de samme egenskapene som den som satt der når bilen var ny. Dette er spesielt viktig fordi våre frontruter er støydempende, UV-reduserende og varmereflekterende, i tillegg til at de styrer klimaanlegget.

Ta direkte kontakt ved skade

Det er ikke nødvendig å kontakte forsikringsselskapet før du ringer oss. Vi ordner all dialog med forsikringsselskapet på dine vegne, og får deg tilbake på din veg så fort som mulig. Reparerer du skaden hos oss opprettholdes også rustgarantien, noe som er svært viktig å huske på.

Steinsprang (steinrosett som ikke sprekker) kan i mange tilfeller repareres uten at du trenger å betale egenandel, men hvis ruten sprekker må hele ruten skiftes. Derfor er det viktig å reparere steinsprang før det utvikler seg videre.

Bestill time

Det er lett å bestille time hos oss. Bare ring 55 33 55 00 eller send en e-post til timebestilling@jaegerbil.no, så fikser vi en time til deg når det passer.

Derfor bør du benytte Toyota/ Lexusverksted ved ruteskade

Del artikkel:

Les også

Finn din forhandler