Portrett

Kjærlighet ved første blikk

Egentlig var hun godt på vei inn i en Audi-kupé, men en trivelig søndagstur førte til at Marte Eggum falt pladask for en Toyota C-HR.

Retrieveren Jeppi er alltid med Marte og C-HRén.

– Min kjæreste og jeg gikk en herlig søndagstur her på Minde. Da vi passerte Jæger-butikken nede i gata, fikk jeg øye på en superfrekk bil i vinduet. Den appellerte til meg med en eneste gang, og der og da bestemte jeg meg for å bli bedre kjent med den, forteller Marte Eggum.

Radiografstudenten returnerte derfor til bilforhandleren bare noen dager senere.

– Jeg ringte dem på forhånd for å høre om jeg kunne komme og prate litt om den Honda-en de hadde i utstillingsvinduet sitt, skrattler hun.

Ble helt solgt

For det var jo selvsagt ingen Honda hun hadde forelsket seg i. Det var en «sporty og frekk» Toyota C-HR, for å bruke hennes egne karakteristikker.

– På plass hos forhandleren fikk jeg utdelt nøklene for å prøvekjøre den, noe jeg med glede gjorde også flere ganger. Jeg ble helt solgt, innrømmer bergenseren.

Det samme ble bilen, til Eggum. Og da hun ga Jæger sitt endelige ja, kunne hun få kjøre bilen hjem der og da.

– Men det hadde gått litt fort i svingene, så jeg måtte selge den gamle bilen min først.

– Alt ved bilen er topp

Hun har tidligere aldri eid en Toyota, ei heller en hybridbil.

– Kjæresten min har imidlertid en hybrid, men de bilene er ikke sammenlignbare. C-HR-en er ekstremt drivstoff vennlig, kjører så og si helt stille rundt på veiene og lader av seg selv. Alt ved bilen er helt topp, smiler Eggum, som gir bilen toppkarakter også hva gjelder kjøreegenskaper på vinterføre til fjells.

Gamlebilen ble solgt og C-HR-en var på plass i gården hennes i januar.

– Jeg må få lov til å berømme Jæger og Stig Rune ved Minde-avdelingen for en strålende og behagelig kjøpsprosess. Her var det ikke snakk om pågående kjøpepress, men velvillig oppfølging og informativ tilrettelegging. All honnør fra meg til dem, roser og avslutter den fornøyde hybridbil-eieren.

Del artikkel:

Les også

Finn din forhandler