Portrett

Mor sier, sønn sier: Toyota C-HR

Sharon Shahidi driver Chik Hårstudio i Bergen sentrum.
Hun kjører mye i byen, misliker store biler og elsker å skille seg ut. Nicolas Hamid er privatist og DJ. Han ønsket seg et kult førermiljø, gode høyttalere og et sikkert veigrep.

Den lille familien gikk nylig til anskaffelse av en Toyota C-HR Hybrid, men kan en og samme bil tilfredsstille to mennesker i vidt forskjellige livsfaser?

Vi stilte dem syv kjappe spørsmål om nye C-HR.

Hva var viktigst for deg når familien skulle ha seg ny bil?

Mor: Jeg har alltid hatt sportsbiler, cabrioleter, og jeg har alltid fått kjeft av mamma og pappa for bilvalgene mine. Når jeg skulle ha ny bil var utseende viktig. Den måtte se tøff og spesiell ut. Jeg ble helt forelsket i bilen da jeg så den første gang, den ligner litt på en Lexus. Særlig de spesielle håndtakene på bakdørene falt jeg for. Jeg liker ikke for store familiebiler, og selv om C-HRen ser ganske stor ut, er den ikke det.

Sønn: Sikkerhet burde vært viktig for meg, med tanke på hva jeg gjorde med den forrige bilen vi hadde. Jeg krasjet så den veltet. Bilen var egentlig helt knust, men takket være mye flaks gikk det bra med meg. I C-HRen er det mye sikkerhet, og jeg tror mamma puster litt lettere når jeg er ute og kjører nå. Ellers er høyttalerne viktige for meg, jeg jobber med musikk og er veldig musikk-interessert. Utseende er også viktig, både utvendig og innvendig.

Hva setter du mest pris på med bilen?

Mor: Den er så behagelig å kjøre. Fører posisjonen og utsikten er kjempebra, ikke for høy og ikke for lav, og setene er kjempekomfortable. Jeg har aldri hatt hybrid før, og jeg setter også pris på hvor stille bilen er i forhold til den forrige jeg hadde. Det er stor, stor forskjell.

Les mer om C-HR og se flere flotte bilder her

Sønn: Den er enkel og behagelig å kjøre. Særlig på dårlige veier med litt humper, da er forskjellen fra bilen vi hadde før veldig tydelig. Bilen ser også skikkelig maskulin ut, det liker jeg.

Har du fått noen kommentarer på bilen fra omgangskretsen?

Mor: Jeg får kommentarer hver dag. En arbeidskollega som elsket de andre bilene jeg har hatt, cabrioletene, elsker denne også. Håndtakene på bakdørene og utseende generelt er gjengangere. Folk sier også at den ser ut som det skal være en stor bil, men oppdager at den er ganske liten og nett når de setter seg inn.

Sønn: Alle kompisene mine digger den. De likte den forrige også, for der kunne vi ta taket av, men de liker denne bedre – både innvendig og utvendig. Vi har vært noen turer rundt i byen alle fire guttene i gjengen, kjørt på kino og litt sånne ting, og bilen funker ordentlig bra som ungdomsbil. Den er veldig fresh.

BB2R0691-1-web

Del artikkel:

Les også

Finn din forhandler