Annet

Ny bil uten nytt lån

Privatleie er en stadig mer populær finansieringsmetode for våre nybilkunder, og med disse betingelsene er det ikke vanskelig å skjønne hvorfor.

Vil du skaffe deg en helt ny bil uten å ta på deg for mye ny gjeld? Da er Toyota PrivatLeie midt i blinken for deg. Langtidsleie av bil for privatpersoner går ut på at du som kunde gjerne betaler en beskjeden startleie basert på bilens pris, inklusive ekstrautstyr, pluss noen lave månedsutgifter. Da slipper du altså å ta opp gjeld for å anskaffe ny bil, og du får en fin økonomisk forutsigbarhet i bilholdet.

Varighet og kjørelengde

Avtalene er stort sett basert på 36 måneders leie og maks 45.000 km, men det er også mulig å avtale en lengre kjørelengde. Når avtalen er ferdig kommer du inn med bilen for en taksering.

Er det påkost utover vanlig slitasje, blir det belastet kunden, men for at ikke tilbakeleveringen skal bli noe negativt, kan du være trygg på at det ved kontraktsinngåelse blir klargjort av selger hva som kan trekkes for av skader og lignende ved innlevering av bilen.

Innbytte og rentebetingelser

Bilen du kjører i dag tar vi gjerne i innbytte, og noe av innbytteprisen kan du bruke som forskuddsleie. Er innbytteprisen høyere enn det det beløpet du ønsker å bruke som forskuddsleie, vil det resterende beløpet bli utbetalt kontant.

Vi opererer med svært gode rentebetingelser på mellom 1,95% og 2,95%, noe som gir en gunstig månedsleie.

Utvalg

Det er ingen begrensninger på hvilke personbiler eller utstyrsnivåer vi tilbyr med PrivatLeie som finansieringsordning. Velg blant hele vår spennende modellrekke, og når leieperioden er omme, er det bare å velge en gang til. På den måten har du alltid ny bil, og vi synes ikke det er det minste overraskende at svært mange av kundene våre går for en ny periode PrivatLeie etter å ha prøvd det én gang.

PS. Da dette er et leieprodukt, får du ikke fradrag for renteutgifter på selvangivelsen. Leie, gebyrer og årsavgift tillegges mva.

Kundefordeler ved Toyota privatleie

Del artikkel:

Les også

Finn din forhandler