Tips og råd

Summer is comming

Er du godt forberedt til bilferien i sommer? Med riktig ekstrautstyr får du plass til ekstra utstyr.

Etter en lang vinter med varmeapparatet på fullt og konstant spylervæskevarsel på dashbordet, er det fint å kunne se fram mot sommerens bilturer i stedet. Solbriller på nesen, albuen ut sidevinduet og fritidsutstyr festet til – og stappet i – alle bilens kriker og kroker på vei mot neste eventyr … det er livet!

Hos din nærmeste Jæger-forhandler har vi ikke bare bilene som vil gjøre turen ekstra fin, vi har også ekstrautstyret som setter prikken over i-en. For noen betyr det DAB-radio, GPS med navigasjon og et hundebur, for andre er det en takboks (skiboksen vi gjerne forbinder med vinterturer er like fin som vannskiboks), et sykkelstativ eller mer permanente oppgraderinger.

Hør for eksempel med oss om muligheten for å installere et hengerfeste på bilen din. Hengerfester er ikke kun for campingfolket, må vite – med et sykkelstativ på hekken kan du plukke tohjulingen ned fra taket slik at kajakken også får plass. Eller du kan bruke kroken til å frakte skjærgårdsjeepen til nye, ukjente farvann for en helgetur der du faktisk får bruk for kartplotteren du investerte i.

Nesten uansett hva du vil ha med deg på tur, og hvordan du vil tilbringe timene på veien, finnes det sannsynligvis en løsning blant vårt ekstrautstyr som kan gjøre turen ekstra fin.

Vi ønsker deg en ekstra fin sommer!

Del artikkel:

Les også

Finn din forhandler