Annet

Verdensledende varebilinnredning

Innredningsløsningen Modul System, her levert av Norsk Lagerstandard i en Proace Medium, er laget i ultrahøyfasthet stål, noe som gjør innredningen i varebilen din solid samtidig som det er et av de letteste reolsystemene på markedet.

Modul System er en innredningsløsning skreddersydd kundens behov og bilmodell. Dette er et fleksibelt modulsystem med 5 års garanti som kan suppleres og flyttes over i andre biler.

Modulløsningen ivaretar alle HMS-krav og er kollisjonstestet med maksimal tillatt vekt i reolmodulens ulike seksjoner for oppbevaring. Den lette vekten til Modul System har også en positiv innvirkning på ditt drivstofforbruk og tillater høy lasteevne.

Typiske virksomheter som velger denne modulløsningen er rørleggere, elektrikere og servicebiler i anleggsbransjen. Modulløsningen gir deg en innholdsrik varebil med ryddig innreding, noe som også er tillitsvekkende overfor dine kunder.

Norsk Lagerstandard holder til på Kalandseidet i Bergen og har holdt på med skreddersydd innredning for varebiler siden 1984. I forbindelse med installeringen av bilinnredning bistår Norsk Lagerstandard både med henting og levering av biler, og utfører de skreddersydde tilpasningene i eget verksted iht. bilenes mål m.m. Modul System er produsert i Sverige og er en av verdens ledende innredninger hva gjelder varebiler.

Smarte, store skuffer

Oppbygget gulv med Modul-system skuffer under, innehar mye plass til ønsket last. Under gulvet har du store, romslige skuffer for oppbevaring som vender både bakover og ut sidedør. Har du en varebil med to sidedører, kan man også ha to skuffer som går ut hver sin sidedør.

 


Plasser last sikkert og effektivt 

I følge Vegtrafikkloven skal alt av last sikres på forsvarlig vis, og med Modul System sikrer du mindre last sikkert og effektivt i den solide reolens hyller.


 

Reol med kofferter

Reolsystemet, her presenter av daglig leder i Norsk Lagerstandard, Petter Bull Øvrevik, er modulbasert og kan tilpasses etter biltype og dine egne ønsker.Gir bilen bedre balanse

Med denne versjonen av Modul System har du altså to skuffer som vender bakover og en som går ut sidedør. Skuffene gjør at du kan skjule last, varer og verktøy, samtidig som vekten blir presset ned, noe som gir bilen bedre balanse under kjøring. Skuffene kan deles inn med forskjellige rom slik at du har god orden på ditt utstyr.

Innredningsløsningen Modul System, her levert av Norsk Lagerstandard i en Toyota Proace Medium, er laget i ultrahøyfasthet stål, noe som gjør innredningen i varebilen din solid samtidig som det er et av de letteste reolsystemene på markedet.

Bli bedre kjent med Toyota Proace på jaegerbil.no.

Del artikkel:

Les også

Finn din forhandler